Works a little too well?

4 years 4 months ago #1 by Peeved Pumpkin
So I activated it and logged into my frontend and suddenly the demo account was deleted. Not sure what happened here.
4 years 4 months ago #2 by Function90
Hello Sarai,

Can you create one more demo account and change the configuration of plugin, to Block the user rather than deleting it?
Then try to login and check that the use use blocked or deleted.

Thank you
Team Function90
You can share your views regarding our extension at JED ( extensions.joomla.org/profile/profile/details/225115#extensions )

Hire Professional Joomla Developers. ( www.function90.com/contact-us.html )
4 years 4 months ago #3 by Peeved Pumpkin
I did, in fact. It still does the same thing. Instead made an article with the link to do so but I'm getting a too many redirects error and can't test it yet. :(
4 years 4 months ago #4 by Function90
can you check after disabling this plugin? I guess some other plugin is doing this.
To make sure please disable the plugin and check again.

Thank you
Team Function90
You can share your views regarding our extension at JED ( extensions.joomla.org/profile/profile/details/225115#extensions )

Hire Professional Joomla Developers. ( www.function90.com/contact-us.html )
The following user(s) said Thank You: Peeved Pumpkin
4 years 4 months ago #5 by Peeved Pumpkin
Works now, thanks :)
4 years 4 months ago #6 by Function90
Glad to hear that.
It will be great if you can write a review on JED.

Thank you
Team Function90
You can share your views regarding our extension at JED ( extensions.joomla.org/profile/profile/details/225115#extensions )

Hire Professional Joomla Developers. ( www.function90.com/contact-us.html )
Powered by Kunena Forum
Cron Job Starts