The extension keeps on refreshing on page

6 years 6 months ago #1 by Dominic Mugendi
Dear Admin ,

This issue that i had posted a while ago has never been sorted out .On the profile page the page keeps on refreshing and there is a small circle that keeps rotating .
let me know how this can be sorted out .Otherwise the features are ok but the refreshing instability is driving me crazy .

Regards.
The topic has been locked.
6 years 6 months ago #2 by Function90
Hello Dominic,

Have install the latest kit ? As we have fixed this issue and replied on that forum to download new kit.
If you have not installed it, then please install new kit and clean your websites cache. If still issue is there let us know and send admin details of your website at This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . We'll check it on your website.

Thank you
Team Function90
You can share your views regarding our extension at JED ( extensions.joomla.org/profile/profile/details/225115#extensions )

Hire Professional Joomla Developers. ( www.function90.com/contact-us.html )
The topic has been locked.
6 years 6 months ago #3 by Dominic Mugendi
Dear Admin ,

Is there a way that i can update the extension without messing up with the existing extension data .Like just updating or upgrading .

Regards .
The topic has been locked.
6 years 6 months ago #4 by Function90
Hello,

Yes, any data will not be delete up installing the new kit.
If you have made any changes in core file Joom Profile, then it will be removed. So please have the back up of those files which you have changed (if any).

Thank you
Team Function90
You can share your views regarding our extension at JED ( extensions.joomla.org/profile/profile/details/225115#extensions )

Hire Professional Joomla Developers. ( www.function90.com/contact-us.html )
The topic has been locked.
6 years 6 months ago #5 by Dominic Mugendi
Dear support ,

I installed the new extension and true to your word it didn't delete any existing data.However now the back-end and front-end when you try to access the profile or click an item on the back-end to edit on the profile an error 500 is issued .See the attached .What could be the issue ?The files indicated we are supposed to move from media to images how is that exactly supposed to be done because i just moved the temp file but there was no user file in media .Below is what the system had indicated after installation.

Move following folders :
Root/media/com_joomprofile/tmp => Root/images/com_joomprofile/tmp
Root/media/com_joomprofile/user => Root/images/com_joomprofile/user

Regards .
The topic has been locked.
6 years 6 months ago #6 by Function90
Hello Dominic,

Probably you have not used any image type field, that is why user folder is not created. Need not to worry about it.

Regarding 500 internal server error.

Is it possible to upgrade php version at your site?

I have already checked the issue at your website, but it was not showing the error of code. I have asked you about apache error logs and asked you to contact your server provider. It will be great if you can send me latest apache error logs.

Thank you
Team Function90
You can share your views regarding our extension at JED ( extensions.joomla.org/profile/profile/details/225115#extensions )

Hire Professional Joomla Developers. ( www.function90.com/contact-us.html )
The topic has been locked.
6 years 6 months ago #7 by Dominic Mugendi
Dear Admin ,

I noticed that without even moving the files as they system says after installation the extension still works fine .Is there a likely hood of a problem later due to lack of moving files as advised ?

The other solution i would like to know is if we can move the user fields titles on the left .Currently they are on the right and do not look very good .Something like Phone : 382920 instead of the current situation where we have 47484989 : Phone .

Regards .
The topic has been locked.
6 years 6 months ago #8 by Function90
Hello Dominic,

We are checking this issue on your website. You have shared the credential already.

Thank you
Team Function90
You can share your views regarding our extension at JED ( extensions.joomla.org/profile/profile/details/225115#extensions )

Hire Professional Joomla Developers. ( www.function90.com/contact-us.html )
The topic has been locked.
6 years 6 months ago #9 by Function90
Hello Dominic,

We have checked the issue and found that your template is not using bootstrap. Is there any option in your template to load bootstrap? If not then we'll add an option in Joom Profile to load Bootstrap.

Thank you
Team Function90
You can share your views regarding our extension at JED ( extensions.joomla.org/profile/profile/details/225115#extensions )

Hire Professional Joomla Developers. ( www.function90.com/contact-us.html )
The topic has been locked.
6 years 6 months ago #10 by Dominic Mugendi
Dear Admin ,

I would propose you add the option on Joom Profile to load Bootstrap.The template does not allow or has a place to add that .

Regards .
The topic has been locked.
6 years 6 months ago #11 by Function90
We have sent you an email containing the new kit. Please test it and let us know.

Thank you
Team Function90
You can share your views regarding our extension at JED ( extensions.joomla.org/profile/profile/details/225115#extensions )

Hire Professional Joomla Developers. ( www.function90.com/contact-us.html )
The topic has been locked.
Powered by Kunena Forum
Cron Job Starts